 |
|
سيد كاظم موسوي نماينده حوزه انتخابيه اردبيل، سرعين، نمين و نير در مجلس شوراي اسلامي در اين باره گفت: مقام معظم رهبري مكرراً و در بيانات متعدد خودشان بر اهميت شركت هاي خلاق و دانش بنيان، تاكيد ورزيده اند، اين شركت ها و زيست بوم نوآوري در كشور از اهميتي راهبردي براي پيشبرد اهداف عاليه اقتصادي نظام برخوردار هستند.
به گفته نائب رئيس اول كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي، اگر مي خواهيم روي پاي خودمان باايستيم و منابع عظيم انساني، طبيعي و ديگره داشته هاي خود را از حالت بالقوه به بالفعل تبديل كنيم، بايد از مسير بومي سازي دانش و خلاقيت و نوآوري عبور كنيم. اين گونه است كه مي توان پايه هاي اقتصاد مقاومتي و درون زا را تقويت كرد و در يك برنامه منسجم، وابستگي به خارج از كشور را هر روز كمتر و كمتر كرد.
موسوي از اهميت توجه به ظرفيت هاي داخلي و دانش بومي، گفت و ادامه داد: يكي از مشكلات فعلي ما اين است كه ما در برخي رشته ها، به اندازه كافي فناوري را بومي سازي نكرده ايم، البته خوشبختانه ايران از نظر علمي در صنايع مختلف، بعضاً از بسياري كشورهاي منطقه جلوتر است و اگر رشته و صنعتي خيلي هم پيچيده باشد، باز حداقل اش اين است كه ما در آن صنعت، مي توانيم كار مونتاژ را انجام دهيم. اما اين دستاوردها و اين سطح از موفقيت، كافي نيست و با پتانسيل هاي كشور، فاصله بسياري دارد.
وي با بيان اين كه لازم است كه انبوه جوانان نخبه، فناور و خلاق را در قالب شركت هاي خلاق و دانش بنيان سازماندهي كرد افزود: بايد زمينه اي فراهم شود تا اين عزيزان بر روي مشكلات كوچك و بزرگ كشور متمركز شوند و كالاهاي وارداتي را يك به يك بومي سازي كنند.
خلاقيت نعمتي الهي است
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، ضمن تبيين لزوم نگاه جدي تر به نقش شركت هاي خلاق، گفت: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، معاونت بسيار خوب و فعالي است و خدمات آن در كشور مشهود است. برخي از جوانان ما به لطف خداوند از نعمت خلاقيت برخوردارند و اين جوانان در قالب شركت هاي خلاق، با تكيه بر ابزار ابتكار و نوآوري تلاش دارند تا با استفاده از روش هاي نوين، ارزش افزوده ايجاد كنند و اقتصاد و فرهنگ كشور را يك گام به جلو ببرند، بر اين اساس با توجه به اهميت اين شركت ها، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نيز از اين نوع از شركت ها و هر نوع شركت و مجموعه نوآور، خلاق و دانشي كه در مسير اعتلاي كشور، حركت مي كند، قطعاً حمايت خواهند كرد.
كاظمي با اشاره به پتانسيل هاي حوزه انتخابيه خود، افزود: اردبيل و مناطقي مانند سرعين، نمين و نير، از ظرفيت هاي بسيار عمده اي به ويژه در زمينه گردشگري، صنعت وكشاورزي برخوردار هستند. امكانات و زيرساخت هاي مرتبط با نوآوري نبايد فقط در برخي كلانشهرها يا پايتخت متمركز باشد، بلكه براي رشد و توسعه موزون تمام نقاط ايران اسلامي، بايد توجه به شركت هاي دانش بنيان و خلاق استان هايي مانند اردبيل نيز مورد توجه قرار بگيرد.
مركز ارتباطات و اطلاع رساني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري
#33
|