دریافت اطلاعات ...
 
باشگاه ایده پردازان کوشا
پنج شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲

ساخت ويدئو سه بعدي تنها با يك عكس توسط هوش مصنوعي
 
شبكه عصبي «ديپ مايند» (Deepmind) گوگل اكنون قادر به ساختن ويديوهاي 30 ثانيه اي از يك تصوير واحد است.
ساخت-ويدئو-سه-بعدي-تنها-با-يك-عكس-توسط-هوش-مصنوعي

سينا پرس : شبكه عصبي «ديپ مايند» (Deepmind) گوگل اكنون قادر به ساختن ويديوهاي 30 ثانيه اي از يك تصوير واحد است. به گزارش سينا پرس فارس، ترنسفريمر، نامي كه بر اين ابزار جديد گذاشته شده است، تنها به يك عكس نياز دارد تا با آن كار كند، به اين صورت كه در ابتدا شروع مي كند به شناسايي آنچه در چارچوب عكس وجود دارد. محتواي تصوير را تجزيه وتحليل مي كند و سپس با استفاده از تصاوير زمينه اي آنچه را كه احتمالا در پيرامون آن است پيش بيني مي كند و بر اساس حجم عظيمي از داده هايي كه از قبل با آن ها آموزش ديده است، حدس مي زند كه اشياء از زواياي مختلف احتمالا چه شكلي اند.

ديپ مايند گفت: وظيفه ترنسفريمر با در اختيار داشتن مجموعه اي از تصاوير زمينه اي با حواشي مرتبط ازجمله برچسب زماني، زاويه ديد دوربين و غيره و همچنين تحقيق و بررسي درباره اين حواشي و تفاسير، اين است كه سهم احتمالي اين موارد را بر روي تصوير مورد نظر پيش بيني كند، اين چارچوب هوش مصنوعي، از طيف وسيعي از كارهاي پيش بيني بصري، ازجمله مدل سازي ويديويي، تركيب نماي جديد و ديد چند وظيفه اي پشتيباني مي كند.

اين امكان وجود دارد كه بتوان به جاي روش مرسوم رندرينگ كه در حال حاضر در بازي هاي ويديويي و ديگر فضاهاي آنلاين استفاده مي شود، از اين فناوري در ساخت محيط هاي ديجيتالي سه بعدي استفاده شود.

تيم ما همچنين يك مدل واحد را آموزش داد تا 8 وظيفه مختلف، براي مثال تخمين عمق، گروه بندي موارد نمونه، جريان نوري و تشخيصي در تصاوير و ويديوها را انجام دهد. از طريق تارنماي پروژه بيشتر دراين باره بدانيد.

تيم هوش مصنوعي گوگل، در گذشته پيشرفت هاي چشمگير ديگري داشته است. اين سامانه، ماه گذشته شكل تقريبا تمام پروتئين هايي را كه براي علم (امروز) شناخته شده اند ترسيم كرد. پيشرفتي كه به مقابله با چالش هاي بزرگ جهاني، ازجمله توسعه و تحول واكسن هاي مالاريا و مبارزه با آلودگي پلاستيكي كمك خواهد كرد.

اين بخش همچنين هوش مصنوعي را براي كنترل پلاسماي بسيار داغ درون يك راكتور همجوشي هسته اي آموزش داد و راه جديدي را در  پيشبرد دستيابي به اين انرژي پاك نامحدود نوظهور گشود.

چالش اصلي در اين زمينه، شكل دهي و حفظ پلاسما با دماي بالا است. چنين چيزي در ستارگان از طريق گرانش به دست مي آيد، اما (اين مشكل) بر روي زمين چالش برانگيزتر است - براي كنترل مواد بسيار داغ نياز به ليزر يا آهنربا داريم.

با اين حال، هوش مصنوعي ديپ مايند با انجام 90 اندازه گيري مختلف با سرعت 10 هزار بار در ثانيه و تنظيم ميدان مغناطيسي بر اساس آن، توانست پلاسما را به طور مداوم كنترل كند.

گزارش: محمدرضا قشقايي زاده
منبع خبر:
سیناپرس
   تاریخ: ۱۴:۴۶ - ۰۱/۰۶/۱۴۰۱   بازدید: ۸۱

نظرات کاربران

نظر شما:
نام: *
ایمیل:
متن: *

(۳۰۰ کاراکتر)
کد امنیتی: *